آوای خزر: اسپاگتی یا همان ماکارونی رشتهای را معمولا عادت داریم با گوشت چرخکرده یا در مواقعی با سویا طبخ کنیم که اتفاقا بسیار هم خوشمزه و لذیذ و پرطرفدار است. اما اگر برای مصرف گوشت قرمز محدودیت دارید یا دوست دارید غذاهای جدید و متنوع و خوشمزه را امتحان کنید بد نیست اسپاگتی مرغ و قارچ و خامه را در اولین فرصت درست کنید. طرز تهیه اسپاگتی مرغ و قارچ و خامه و نکات مهم خوشمزه و خوش عطر شدن این اسپاگتی لذیذ را در آوای خزر بخوانید.
طرز تهیه اسپاگتی مرغ و قارچ و خامه

مواد لازم برای ۶ نفر
سینه مرغ: ۱ عدد بدون پوست و استخوان
ماکارونی: ۱ بسته
قارچ: ۲۰۰ گرم
خامه صبحانه: ½ لیوان فرانسوی
پنیر پارمزان: ۱/۳ لیوان فرانسوی
کره: ۲۰ گرم
روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
جعفری ساطوری خرد شده: ۳ قاشق غذاخوری
سیر: ۱ حبه
آرد: ½ قاشق غذاخوری
آب مرغ: ۱ لیوان
طرز تهیه
برای درست کردن اسپاگتی با مرغ و قارچ و خامه ابتدا سینه مرغ را به صورت فیله نازک برش بزنید. فیلههای مرغ را با نمک و فلفل مزهدار کنید و در روغن زیتون تفت دهید. وقتی هر دو طرف فیله مرغ سرخ شد آنها را از ماهیتابه خارج کنید و ۲۰۰ گرم قارچ برش زده را در ماهیتابه بریزید.
وقتی قارچها سبک و طلایی شدند و آبشان گرفته شد از ماهیتابه خارج کنید. حالا ۲۰ گرم کره را در ماهیتابه بریزید و کمی که گرم شد سیر را در آن خیلی کم تفت دهید. همین که بوی سیر بلند شد آرد را اضافه کنید و کمی تفت دهید. وقتی طعم خامی آرد تا حدودی گرفته شد آب مرغ را اضافه کنید و همزمان مرتب آرد را هم بزنید تا گوله نشود. خامه و پنیر پارمزان را هم به این ترکیب اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شوند.
وقتی مایه خامهای اسپاگتی مقداری خودش را گرفت و قوام پیدا کرد فیلههای مرغ سرخ شده و قارچ را هم اضافه کنید و با هم مخلوط کنید. در یک قابلمه اسپاگتی یا همان ماکارونی رشتهای را بپزید و آبکشی کنید. در پایان ماکارونی آبکش شده را به مایه خامه و قارچ و مرغ اضافه کنید و به آرامی هم بزنید. روی اسپاگتی مرغ با قارچ و خامه را با جعفری ساطوری خرد شده تزیین کنید.
طرز تهیه اسپاگتی مرغ با گوجه فرنگی

مواد لازم برای ۶ نفر
سینه مرغ: ۵۰۰ گرم
ماکارونی رشتهای: ۱ بسته
روغن زیتون: ۵ قاشق غذاخوری
کره: ۱ قاشق غذاخوری
پیاز: ۱ عدد متوسط
فلفل دلمهای سبز و قرمز: ۲ عدد
سیر: ۴ حبه
رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی: ۳ عدد
نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم
جعفری ساطوری خرد شده: ۳ قاشق غذاخوری
آویشن: ۱ قاشق چایخوری
زیره: ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه
مرغهای این مدل اسپاگتی بهتر است به صورت مکعبی و در ابعاد ۳ در ۳ یا کمی بزرگتر خرد شوند. روغن زیتون را در ماهیتابه بریزید و کمی که گرم شد تکههای مرغ را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ مرغ برگردد و سفید شود. حالا کره را اضافه کنید و با مرغ تفت دهید. پیازها را ساطوری خرد کنید و اضافه کنید. وقتی پیازها سبک و طلایی شدند نوبت اضافه کردن سیرهای رنده شده، فلفل دلمهای خرد شده است. نمک، فلفل و زردچوبه و در صورت تمایل آویشن و زیره را هم اضافه کنید و کمی دیگر مواد را با هم تفت دهید تا طعم خامی ادویهها گرفته شود.
حالا گوجه فرنگی رنده شده را اضافه کنید و وقتی آب گوجه تقریبا کشیده شد، رب گوجه فرنگی را هم اضافه کنید و با سایر مواد تفت دهید تا طعم خامی آن گرفته شود. در این فاصله ماکارونی را هم بپزید و آبکش کنید. ۱ لیوان از آبی که ماکارونی را در آن پختهاید بردارید و روی این مایه ماکارونی که درست کردهاید بریزید. اجازه بدهید چند قل بزند و کمی بجوشد. وقتی آب مایه کشیده شد ماکارونی آبکش شده را به آن اضافه کنید و تمام مواد را به آرامی با هم مخلوط کنید.
دو یا سه دقیقه زمان دهید و سپس شعله گاز را خاموش کنید. روی اسپاگتی مرغ با گوجه فرنگی را در صورت دلخواه با جعفری ساطوری خرد شده تزیین و میل کنید.
انتهای پیام/1000